KropsBehandling

KropsBehandling

KropsBehandling

Når I kommer hos mig første gang vil I opleve at jeg spørger jer om en masse ting og jeg vil også undersøge din eller barnets bevægelselighed gennem test. Dette er for at kunne sammensætte den helt rette behandling og videre forløb i fht de problematikker der end måtte være. Hvis du er i tvivl om du eller dit barn, kan have gavn af min behandling eller hvordan den foregår, er du altid velkommen til at ringe og høre ad. Jeg tilbyder behandlinger gennem klinikken på Jernebanegade i Hobro og hjemme hos mig selv i Valsgård.


FysiurgiskMassage

Afspændende massage der tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning. Massagen åbner op blodgennemstrømningen og tilfører ny energi til cellerne. Gennemgang af bevægelighed i rygsøjlen og evt mobilisering.


Akupunktur

Akupunktur tager udgangspunkt i de energibaner vi har rundt i kroppen og resultere i øget lokal blodgennemstrømning og udskillelse af smertedæmpende hormoner. Jeg benytter mest akupunktur ved akutte smerter og overbalasting af leddene.


BabyBehandling

Blid behandling af babyens muskler, led og bindevæv gennem kranio sakral-, massage-, mobiliserings- og bindevævs teknikker.  I får også  individuelle øvelser med hjem, så i selv kan arbejde videre og gøre en forskel for jeres barn.Priser

Voksen 30 min: 300 kr.

Voksen 45 min: 400 kr.

Voksen 60 min: 500 kr.

Baby/barn 45 min: 400 kr.

Baby/barn 60 min: 500 kr.Online booking er nu muligt