HjerneFys

Du kan her hos HjerneFys få specialiseret hjælp til hjernerystelser og andre neurologiske skader/sygdomme


Hjernerystelses- og piskesmældsklinik:

Har du været i et trafikuheld eller været udsat for hovedtraume, og har du symptomer som fx hovedpine, svimmelhed, koncentrationsbesvær, lyd/lys følsomhed, nakkesmerter eller hukommelsesbesvær, så kig forbi vores Hjernerystelses- og piskesmældsklinik.

Alt for mange bliver i dag fejlinformeret og fejlbehandlet, når de har været udsat for et hovedtraume.

Man kastes rundt imellem læger og behandlere og står til sidst tilbage med adskillige modstridende forklaringer på, hvorfor man oplever nogle af ovenstående symptomer.

Vi har mange års erfaring med rådgivning og behandling af hovedtraumer og holder os løbende opdateret om den forskning, der sker på området.

Hjernerystelse kan give mange følgevirkninger, som kan være svære at komme af med

Stine har arbejder også indenfor FHC-konceptet, Feuerstein og Waldon Approach.

 

  • FHC-konceptet er et amerikansk koncept, som favner bredt i forhold til forståelse af den tidlige udvikling i hjernen. Vi arbejder med de primitive reflekser, sanseintegration, motorisk udvikling og udvikling af den tidlige intelligens/tænkning.

 

  • WaldonApproch - ”learning how to learn”. Har du et af de børn, som kravler rundt på væggene og som ikke kan koncentrere sig om en opgave i længere tid. Måske har du fået en diagnose som ADHD eller autisme. Træningsmetoden sigter mod at styrke barnets evne til at afkode, hvad nye opgaver handler om, og derefter fastholde fokus og koncentrationen om en opgave i længere tid.

  

  • Feuerstein basic 1-2, som er ”træning” målrettet mod at hjælpe børn i alderen 4 til 8 år, som synes det med skolen er lidt træls og svært. Der fokuseres på at afdække det enkelte barns udviklingsmuligheder og læringspotentiale og finde de kognitive træningsmuligheder, der er motiverende for barnet.

 

Med udgangspunkt i ovenstående og i samarbejde med Maj tilbyder vi børnebehandling med høj faglig kvalitet.

Hos HjerneFys tager vi os god tid til at komme omkring dine problemstillinger og vi vil undervejs hele tiden justere kravene, så du oplever en fremgang.