HjerneFys

Du kan her hos HjerneFys få specialiseret hjælp til hjernerystelser, svimmelhed og rehabilitering i forbindelse med diverse neurologiske skader/sygdomme.

Hjernerystelses- og piskesmældsklinik:

Har du været i et trafikuheld eller været udsat for hovedtraume, og har du symptomer som fx hovedpine, svimmelhed, koncentrationsbesvær, lyd/lys følsomhed, nakkesmerter eller hukommelsesbesvær, så kig forbi vores Hjernerystelses- og piskesmældsklinik.

 

Mange mennesker, der rammes af hjernerystelse eller får et whiplash traume bliver heldigvis helt symptomfri indenfor de første 3 måneder, men der er også en gruppe, som får mere vedvarende symptomer. Fælles for denne gruppe er, at de oplever gener, som kan knyttes til især vores vestibulærsystem og vores motoriske syns-apparat.

Disse patienter føler ofte, at de kastes rundt imellem læger og behandlere og står til sidst tilbage med adskillige modstridende forklaringer på, hvorfor de fortsat oplever nogle af ovenstående symptomer.

 

Jeg har mange års erfaring med rådgivning og behandling af hovedtraumer – herunder videreuddannelse indenfor vestibulær- og oculomotorisk rehabilitering.

 

Svimmelhedsklinik:

Mange mennesker lider af svimmelhed og, i takt med, at vi som befolkning bliver ældre og ældre, forventes det tal at stige. Svimmelhed kan skyldes rigtig mange ting og langt de fleste er ikke alvorlige.

Her nævnes nogle af dem:

  • Øresten
  • Virus på balancenerven
  • Aldersbetinget vestibulær dysfunktioner
  • Ændring i medicin
  • Degenerative forandringer i nakke
  • Cervicogen svimmelhed
  • Stress og angst
  • Godartet svimmelhed uden kendt årsag.

 

Der er med årene kommet rigtig god evidens for at godartet svimmelhed kan behandles eller lindres via vestibulær rehabilitering.

Du kan gratis kontakte os for en uforpligtende samtale omkring din svimmelhed, hvor vi sammen kan afklare, om du vil kunne have gavn af et behandlingsforløb.

 

Hos HjerneFys tager vi os god tid til at komme omkring dine problemstillinger og vi vil undervejs hele tiden justere kravene, så du oplever en fremgang.