Holdoversigt

Sæson oversigt 2022 og 2023

Ferie (2022)

Uge 27-31

Lukket

Sen-sommer (2022)

Uge 32-37

Forløbet er i alt 6 uger

Efterår (2022)

Uge 39-46

OBS: Efterårsferie uge 42

Forløbet er i alt 7 uger

Jul/vinter (2022)

Uge 47-50

Forløbet er i alt 4 uger

Nytår (2023)

Uge 1-6

Forløbet er i alt 6 uger

Holdoversigt og tilmelding 

Klik på det ønskede hold og udfyld informationerne - husk at læse handelsbetingelserne. Bagefter modtager du en kvittering ang tilmeldelse.

Henter datoer...

Beskrivelse af hold i klinikken

Stimulastik 2-4 mdr

Beskrivelse

Her tager vi det helt stille og roligt. Barnet skal have lov til at vende sig til et nyt lokale med en masse fremmede lyde og mennesker.
Børn nervesystem skal have lov til at blive modnet i takt med de vokser og på dette holde begynder vi at introducere børnene for nye sanse stimuli. I vil blive introduceret til de forskellige primære sanser og en af gangene vil vi bruge tid på babymassage.
Børn som er fortidligt fødte eller har haft en hård start på livet, kan kan med fordel starte på dette hold også selvom de er ældre en 4 mdr.
Musikken holder vi i den lave ende og bruger mere tid på sang og taktilstimulering.

Stimulastik 5-7 og 4-8 mdr

Beskrivelse

Nu har babyerne efterhånden vendet sig til omverdenen og kan beynge at se noget længere. Interessen for hvad der sker omkring dem selv stiger og alle indtryk suges ind i deres hjerner. Nu begynder vi at kunne lave lidt vildere lege og her vil vi brugere mere tid på at stimulerer den vestibulæresans.
Igennem forløbet vil I få viden om de forskellige udviklingstrin og hvorfor det er vigtigt at blive på hvert trin i en rum tid.

** forbeholdt til dem der er tilmeldt efterfødselstræning

Stimulastik 7-12 mdr

Beskrivelse

På dette hold kan der komme mere fart over feltet, da babyerne er mere robuste og snart skal ud af barselsboblen hos den trygge forælder, for om lidt at starte i dagpleje eller vuggestue. I får viden om vigtigheden af stillingsskift og kort om primitive reflekser. I timen kan vi give den mere gas med kolbøtter, musik og dans.
Her bruger vi også mere tid på fri leg med de andre børn, da flere børn kan komme rundt af sig sig selv i denne alder og ikke altid syntes det er så sjovt at skulle bestemmes over.

Stimulastik 1-3 år

Beskrivelse

På dette hold handler det om at lære at sidde i rundkreds, vente på tur og stå i kø, udfordre balance, skubbe og trække, kravle op og ned, øve øjehåndkoordination, finmotorikken, mundmotorik, udfordre sig selv og iagttage de andre børn.
I vil blive introduceret for nye sanglege, musik og kolbøtter der passer til der hvor jeres barn er lige nu i det enkelte barn udvikling. Vi graduerer udfordringerne undervejs og her er plads til at barnet kan observere legen inden de springer ud i det. Nogen børn har brug for at se tingene an.

Mor Yoga

Beskrivelse

Yoga for dig, som er nybagt mor. Holdet er med henblik på at genoprette kontakten til din krop efter en graviditet og fødsel. 

På Mor Yoga styrker du din krop efter fødslen med fokus på mave, ryg og bækkenbund. Der tages hensyn til efterfødselsgener, kejsersnit, bristninger og andre komplikationer. Tempoet er roligt og der undervises i Hatha yoga.

Det særlige ved mor yoga er, at du må have dit barn med. Der er plads til at amme og pusle. Det er op til dig om du vil have din baby med eller komme alene.

Efterfødselstræning

Beskrivelse

Vi træner hele kroppen og tager naturligvis hensyn til at kroppen lige har været igennem en graviditet og en fødsel. Træningen varetages af erfaren fysioterapeut.

Du får genopbygget din krop sikkert med stabilitetstræning af ryg- og mavemusklerne - så du får lettere ved at løfte og bære dit barn.

Der er fokus på at få trænet bækkenbunden så den bliver stærkere – derved mindsker risikoen for fremadrettet problemer med at holde på vandet.

Der er plads til at du kan amme og pusle dit barn undervejs.

Du kan starte på efterfødselshold 6 uger efter din fødsel.

JungleRæs 3-5 år

Beskrivelse

JungleRæs er holdtræning, der henvender sig til de børn, der ikke rigtig passer ind i idrætsforeninger.

Det er for børn, som har brug for ekstra fokus på sanseintegration for at udvikle sig motorisk og kognitivt.

Vi træner samlet de første 45 min. I de sidste 15 min. er der fokus på samtale med forældre og individuelle vurderinger af børnene.

 

3-5 årige. Onsdag fra 16-17

(med forældre)


JungleRæs 5-7 år

Beskrivelse

JungleRæs er holdtræning, der henvender sig til de børn, der ikke rigtig passer ind i idrætsforeninger.

Det er for børn, som har brug for ekstra fokus på sanseintegration for at udvikle sig motorisk og kognitivt.

Vi træner samlet de første 45 min. I de sidste 15 min. er der fokus på samtale med forældre og individuelle vurderinger af børnene.

 

5-7 årlige. Onsdag fra 17.15-18.15 (Uden forældre)

Mødregruppe Stimulastik og babymassage

Beskrivelse

Det er muligt at få Maj ud i hjemmet eller I kommer her i klinikken, som et lukket hold.
Når jeg kommer i hjemmet er det som regel en enkelt gang, hvor I vil få en introduktion til emnet og jeg kan undersøge jeres barn mht udvilking og bevægelighed i rygsøjlen. Dette koster 200 kr. pr mor/barn og min. 5 betalende.
Kommer I her i klinikken, kan vi lavet et lukket hold på det antalt gange I ønsker det, men min 3 gange. Samme pris som de øvrige hold (100 kr. pr. gang)

Undervisning

Beskrivelse

Maj kommer altid gerne ud og underviser i stimulastik, babymassage, primitive reflekser eller sansemotorik i mødregruppen, dagplejen, sundhedsplejersker, børnehaver, biblioteker osv. Bare skriv en mail eller giv et kald, så finder vi ud af det.